Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Clockbs Ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software hotel Clock Evolution
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Caracteristici :

Platforma sistemului de gestiune hoteliera *Evolution este:

* Proactiva in vanzari
* Integrata
* Usor de folosit
* Eficientizeaza costurile

Vanzare proactiva

O singura imagine de inventar in timp real – PMS, WBE, ADS, GDS, canale traditionale.

Acopera intreaga gama de vanzari– individuale,de grup, agentii,conturi companii, MICE, tour operatori, rezervari on-line.

O excelenta conectivitate on-line– conectivitate certificata catre ADS, GDS si CRS, cum ar fi booking.com, expedia.com, hotel.de, si altii.

Motor de rezervari on-line fara taxe(WBE) - atat pentru consumatorii finali cat si pentru automatizarea relatiilor dumneavoastra cu agentii de turism,companii sau clienti obisnuiti.

Inteligent management al canalelor de vanzari–utilizeaza intreaga dumneavoastra disponibilitate pe toate canalele pentru a satisface cererea, indiferent de provenienta; gestioneaza inteligent rate si promotii pentru a maximiza randamentul.

Automatizarea avansata a vanzarilor pentru canalele traditionale

Integrat

Tehnologie convergenta pentru hotel- PMS, rezervari on-line si automatizarea vanzarilor intr-o singura platforma.

Totul intr-o singura aplicatie- nu trebuie sa sacrificati functionalitati importante si sa cumparati diferite module sau aplicatii.

Un singur instrument complet- folositi un singur instrument complet in loc sa implementati, gestionati, reintroduceti informatii sau sa faceti sincronizari intre diferite module sau aplicatii.

Puncte multiple de gestionare profile si interactiune cu clientul- prin introducerea unei singure baze de date comune pentru operatiuni si vanzari,*Evolution software-ul hotelier va ajuta sa inregistrati si in mod automat sa capturati toate datele importante, relevante pentru conturile dumneavoastra intr-un singur sistem de profile extrem de puternic.

Ca rezultat nu veti mai avea nevoie sa cautati in mai multe aplicatii sau baze de date pentru a putea evalua potentialul conturilor dumneavoastra, sa creeati campanii sau liste de promotii tinta, mentinand o comunicare proactiva pentru pastrarea clientilor.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse